Βαμβάκι

Φυσικό, μαλακό, άνετο, το κυριότερο υλικό για ρούχα και εσώρουχα παγκοσμίως. Είναι υποαλλεργικό και δεν ερεθίζει το δέρμα. Αντέχει στη χρήση και τον χρόνο. Τα βαμβακερά νήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των εσωρούχων ΗΛΙΟΣ είναι επιλεγμένα και κατασκευάζονται από τα καλύτερα ελληνικά και αιγυπτιακά βαμβάκια με αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Modal/Micromodal

Φυτική ίνα από καθαρή κυτταρίνη. Από τη φύση του ευχάριστο και απαλό. Εξαιρετική εμφάνιση και απόδοση των χρωμάτων με γυαλάδα που παραμένει όπως ήταν την πρώτη μέρα, ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα. Απορροφά 50% παραπάνω υγρασία από το βαμβάκι και αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Ιδανικό για μίξη με άλλες ύλες όπως βαμβάκι, elastan, κτλ.

Μαλλί

Φυσική ίνα γνωστή και φιλική στον άνθρωπο από τα πανάρχαια χρόνια. Μπορεί να απορροφήσει υγρασία έως και 30% του βάρους του χωρίς να αποκτήσει την αίσθηση του υγρού. Ανθεκτικό στη φθορά. Με τις ειδικές επεξεργασίες που έχουν γίνει από την ΗΛΙΟΣ εξασφαλίζεται αντισκωρική προστασία και πλύσιμο χωρίς μπασίματα.

Meryl

Σύγχρονη συνθετική ίνα. Παρέχει μοναδική άνεση και ελευθερία στην κίνηση χάρη στην απαλότητα της ίνας και την εξαιρετική ικανότητα απορρόφησης υγρασίας. Εύκολο στη χρήση, πλένεται άφοβα στο πλυντήριο, στεγνώνει γρήγορα και χρειάζεται ελάχιστο η καθόλου σιδέρωμα,διατηρώντας τις διαστάσεις του αναλλοίωτες.

Dorlastan

Συνθετική ίνα με εξαιρετική ελαστικότητα. Η καταλληλότερη για τέλεια ελαστική επαναφορά και σταθερότητα διαστάσεων. Μπορεί να επιμηκυνθει πολλές φορές το μήκος της χωρίς να σπάσει ούτε να χάσει την ελαστικότητά της. Η χρήση της σε συνδυασμό με άλλες ίνες προσδίδει στα ρούχα τέλεια εφαρμογή, εμφάνιση και ελευθερία κινήσεων.

Viloft Thermal

Τα ισοθερμικά ρούχα είναι πλέον τρόπος ζωής. Το Viloft , με τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά ηγείται αυτής της τάσης. Η ίνα Viloft υφαίνεται με polyester ή βαμβάκι, και προσφέρει υφάσματα που προστατεύουν από το κρύο και απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα. Το Viloft προσφέρει μια εξαιρετικά απαλή αίσθηση και μπορεί να πλυθεί σους 40οC χωρίς να χάσει το σχήμα, το στυλ ή το χρώμα του.

Πιστοποιητικό ποιότητας Oeko-Tex standard 100

Το πιστοποιητικό ποιότητας Oeko-Tex standard 100 εξασφαλίζει τις οικολογικές προδιαγραφές ποιότητας για όλα τα νήματα, υφάσματα και λοιπά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Τα νήματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται από την ΗΛΙΟΣ φέρουν το παραπάνω πιστοποιητικό. Ακόμη μια εγγύηση υπεροχής της ποιότητας των προιόντων μας.