Η συμμετοχή του χρήστη/πελάτη στο κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης, τον τρόπο πληρωμής και το ύψος (αξία) της παραγγελίας ως εξής:

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος και αξίας έως 45,00 Ευρώ υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών 2,00 ευρώ ανά παραγγελία για όλους τους προορισμούς εντός της Ελληνικής επικράτειας. Στην περίπτωση της αποστολής με αντικαταβολή ο πελάτης επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 1,50 Ευρώ ανά παραγγελία.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος αξίας άνω των 45,00 Ευρώ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση μεταφορικών για όλους τους προορισμούς εντός της Ελληνικής επικράτειας. Εκτός της αντικαταβολής που χρεώνεται 1.50 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού.

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 180,00 Ευρώ παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 7 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Για παραγγελίες αξίας έως 80,00 Ευρώ υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών 10,00 Ευρώ ανά παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με χρήση πιστωτικής κάρτας ή με πληρωμή μέσω Paypal.

Για παραγγελίες άνω των 80,00 Ευρώ δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση μεταφορικών ανά παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης για παραγγελίες στην Κύπρο είναι 10 εργάσιμες ημέρες εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας και Κύπρου δηλαδή για τις λοιπές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης το κόστος μεταφορικών εκτός Ελλάδας διαμορφώνεται ως εξής:

Για τις ακόλουθες Ευρωπαϊκές χώρες: BELGIUM, FRANCE, GERMANY, LUXEMBOURG, NETHERLANDS, AUSTRIA, BULGARIA, CZECHREPUBLIC, DENMARK, FINLAND, HUNGARY, IRELAND, ITALY, POLAND, PORTUGAL, SLOVAKIA, SPAIN, SWEDEN, ESTONIA, LATVIA, LITHOUANIA, MALTA, ROMANIA, SLOVENIA, ANDORA, LIECHTENSTEIN, MONACO, NORWAY, SANMARINO, SWITZERLAND, TURKEY, UKRAINE, ALBANIA, BELARUS, BOSNIAHERZEGOVINA, CROATIA, FYROM, HOLYSEEVATICANCITYSTATE, ISRAEL, MONTENEGRO, SERBIA το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται σε 15,00 Ευρώ ανά παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 150,00 Ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών.

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εκτός Ελλάδας είναι 10 εργάσιμες ημέρες εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό ανάλογα με την χώρα προορισμού.

Για τις χώρες: CANADA, GIBRALTAR, HONG-KONG, INDIA, MEXICO, UNITEDARABEMIRATES, UNITEDSTATES, ALGERIA, BAHRAIN, CHINA, EGYPT, FAROEISLANDS, GREENLAND, ICELAND, INDONESIA, JAPAN, KOREASOUTH, KOSOVO, KUWAIT, LAOPEOPLESDEMREPUBLIC, LEBANON, MACAU, MALAYSIA, MYANMAR, NEPAL, OMAN, PHILIPPINES, SINGAPORE, SYRIA, THAILAND, TURKSANDCAICOSISLANDS, UNITEDKINGDOM, UZBEKISTAN, RUSSIANFEDERATION καιRESTOFTHEWORLD το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται σε 40,00 Ευρώ ανά παραγγελία ανεξαρτήτως της αξίας αυτής.

Για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 250,00 Ευρώ δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών.

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης για παραγγελίες εκτός Ελλάδας είναι 15 εργάσιμες ημέρες εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό ανάλογα με την χώρα προορισμού.

Κατά την αποστολή της παραγγελίας στην εταιρία υπάρχει σαφής ενημέρωση για το κόστος των μεταφορικών.

Η Εταιρεία δεσμεύεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προϊόν της που παραγγέλθηκε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα και δεν παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση.

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε περίπτωση συνδρομής γεγονότων.

Οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Η εξέλιξη της διαδικασίας παράδοσης μπορεί να παρακολουθείται μέσω συνδέσμου που θα στέλνει η Εταιρεία με σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

Πολιτική της Εταιρείας είναι να μην παραδίδει δέματα σε ανήλικα άτομα που δεν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από τον γονέα/κηδεμόνα του.